Bosbouwschool.com zet tekens in de concurrentiestrijd

Langdurigheid en bestendigheid
De Bosbouwschool.com wil met u geen „gehaaste“ zaken doen. Al meer dan 10 jaar staan onze langdurige handelsbetrekkingen centraal: De persoonlijke betrekkingen met u, onze klanten. Wij weten dat wij altijd met een unieke partner een unieke taak kunnen volbrengen. Hiervoor willen wij ons dag in dag uit inzetten: geëngageerd en competent, flexibel en betrouwbaar, als partners en persoonlijk.

Onze sterke kant:
Begrijpen, wat klanten willen.
de Bosbouwschool.com hecht vooral waarde aan de als partners langdurige klantenbetrekkingen. Al meer dan 10 jaar zijn wij partners en dragen wij intensief zorg voor de wensen van onze klanten. Door het dagelijkse contact met klanten, in individuele adviesgesprekken en op beurzen zoals bv. de Interforst wisselen wij met u waardevolle praktijkervaringen uit. Hierdoor weten wij u nog preciezer in uw behoefte te voorzien, kunnen wij u nog beter advies geven en u altijd de best mogelijke oplossing bieden voor uw werk met de kettingzaag.
Merkkwaliteit met prijsvoordeel bieden
Bosbouwschool.com biedt u geselecteerde merkkwaliteit met een riant prijsvoordeel. Door onze directe verkoop- per catalogus, online-winkel en magazijnverkoop- sparen wij de tussenhandel uit en kunnen de daaruit resulterende prijsvoordelen direct aan u doorgeven. Bovendien houden wij enige artikelen van ons artikelen omvattende productprogramma voortdurend in ons magazijn en kunnen u deze dus te alle tijde zo snel mogelijk aan huis bezorgen- doorgaans binnen 4 dage. Zo spaart u met de school niet alleen geld, maar ook tijd en moeite.
bell. 0613799963 Johan Beskes

Kommentare sind geschlossen.